Bemærk CoolEurope forsendelser skal nu indleveres i Bring pakkeshops

Send labelfrie pakker til 23 lande i Europa

I samarbejde med kalder vi det

Tyskland

Fra 70,-

(52,- eks. moms)

England

Fra 79,-

(63.20 eks. moms)

Frankrig

Fra 99,-

(79,20 eks. moms)

Sverige

Fra 65,-

(52,- eks. moms)

Følg din pakke med Track & trace

Vælg fanen ”Spor en pakke” på forsiden af coolrunner.dk for at følge din pakke. Du kan følge alle forsendelser, der er købt gennem CoolRunner, uanset hvilken transportør, der er valgt. Alt du skal gøre er at indtaste pakkenummeret og trykke på knappen ”Spor pakken”. Efterfølgende vil du kunne se, hvor din pakke befinder sig netop nu.

Du finder pakkenummeret i den ordrebekræftelse, du har modtaget på mail. Hvis du er kunde hos os, kan du også finde pakkenummeret på din ordreliste, når du er logget ind på din konto. Track & Trace er en gratis service, vi tilbyder alle, der køber forsendelser hos os. Både modtager og afsender kan følge pakkens rejse via vores Track & Trace-service.

Hvad er Track & Trace?

Track & Trace er en sporingsteknologi, der gør det muligt at tracke (følge) placeringen af en pakke i et leveringsforløb. Med Track & Trace får du detaljerede oplysninger om din pakke, så du kan se, hvor langt i forsendelsesprocessen pakken er nået. Den forventede leveringsdag fremgår af din ordrebekræftelse.

Vi giver dig en sammenhængende statusrapport over din pakkes placering i realtid, så du altid kan finde din pakke. Rapporten indeholder en angivelse af dato og tidspunkt for alle hændelser (dvs. pakkens nuværende og tidligere placeringer). Hændelserne gør det muligt for dig eksempelvis at se, om pakken er afsendt, om pakken er leveret til nærmeste distributionslager og om pakken er på vej fra distributionslageret til modtageren.

Få hjælp til at finde din pakke

Online Track & Trace er den hurtigste måde at spore en forsendelse på. Resultaterne opdateres i realtid, når din pakke skifter placerering, og derfor er du altid opdateret med den nyeste viden om din pakke. Hjemmesiden er tilgængelig døgnet rundt fra både web, mobil og tablet, så du kan tracke din pakke, når som helst det passer dig.

Hvis du får beskeden ”Pakkenummeret blev ikke fundet på CoolRunner.dk”, når du har indtastet pakkenummeret og klikket på ”Spor pakken”, kan det skyldes flere ting. Tjek, at du har skrevet pakkenummeret korrekt. Hvis du lige har bestilt din pakke, kan det være, at vi endnu ikke har behandlet din ordre, og der kan da gå lidt tid, før sporingen virker.

Hvis der mod forventning opstår en fejl i forbindelse med leveringen, gør Track and Trace det muligt at se, hvor fejlen er opstået. Sporbarheden er optimal, så vi kan tage hånd om fejlen med det samme og løse problemet hurtigst muligt.

Sådan virker Track & Trace

Din pakke bliver forsynet med en lille stregkode, der fungerer som sporingsenhed. Stregkoden indeholder alle nødvendige oplysninger om pakken, herunder det unikke pakkenummer. Hver gang pakken håndteres, scannes stregkoden, og oplysningerne om pakkens placering og hændelse sendes videre til vores online trackingsystem.

En pakke bliver typisk scannet, når vi modtager den i en af vores pakkeshops, når den forlader pakkeshoppen, når den ankommer til distributionscentralen, når den bliver kørt ud til modtageren, og når den bliver leveret til modtageren. Hvis ikke modtageren er hjemme, når pakken bliver leveret, vil det naturligvis også fremgå af historikken. Stregkoden scannes altså ved alle håndteringer af pakken.

Nogle transportører benytter radiofrekvens-identifikation til at følge og spore pakker. Det er en fordelagtig løsning, fordi den ikke kræver, at stregkoden skal scannes manuelt af en medarbejder. Stregkoder er dog stadigvæk den mest omkostningseffektive løsning og derfor også den løsning, de fleste transportører benytter.